Treska na smotane
Ingrediencie na 1 porciu
| Cesnak | 1 strúčik | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Pórik | 0.5 kus | |
| Treska pečená | 150 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 1 g | |
| Smotana na varenie 10 % | 200 g |
Opláchnuté filé osoľte, okoreňte a spoločne s pórom vložte do olejom vymasteného pekáča. Zalejte smotanou. Pečte cca 20 minút pri 200 °C. Podávajte pokvapkané citrónom s varenými zemiakmi.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 240.254 Kj
| Bielkoviny | 2.49 g |
| Sacharidy | 8.32 g |
| Tuky | 1.46 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.99 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
| Vláknina | 3.04 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Ryby a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





