Karbonátka z kelu a mäsa
Ingrediencie na 1 porciu
| Cesnak | 1 strúčik | |
| Vajce | 1 kus | |
| Kapusta hlávková | 50 g | |
| Strúhanka | 10 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Olej slnečnicový | 1 lyžica | |
| Mäso mleté | 50 g |
Kel uvaríme v osolenej vode a nakrájame na malé kúsky. Zmiešame s mletým mäsom, vajcom, strúhankou, cesnakom a soľou. Osmažíme na teflónovej panvici a troche oleja.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 633.569 Kj
| Bielkoviny | 6.75 g |
| Sacharidy | 2.58 g |
| Tuky | 5.71 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.56 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
| Cholesterol | 0.2 g |
| Vláknina | 0.03 g |
| Sodík | 0.07 g |
| Vápnik | 0.04 g |
ALERGÉNY
- Vajcia a výrobky z nich
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





