Treska, špenát, ryža
Ingrediencie na 1 porciu
| Maslo | 5 g | |
| Ryža varená | 100 g | |
| Špenát čerstvý | 200 g | |
| Treska pečená | 150 g | |
| Soľ | 1 štipka |
Tresku si umyjeme, osolíme a opečieme na troche masla. Špenát poriadne umyjeme a dáme na panvicu spariť. Podávame s ryžou. Výživové hodnoty zodpovedajú uvarenej ryži. 100 g surovej ryže sa rovná 200 g ryži varenej. Vždy si teda odvážte polovicu množstva než je v recepte uvedené.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 41.814 Kj
| Bielkoviny | 0.2 g |
| Sacharidy | 0.29 g |
| Tuky | 0.88 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.54 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
| Vláknina | 0.03 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





