Špenát s hovädzím mäsom a gnocchi
Ingrediencie na 1 porciu
| Hovädzie zadné | 100 g | |
| Cesnak | 1 strúčik | |
| Olej olivový | 2 ml | |
| Špenát čerstvý | 200 g | |
| Gnocchi zemiakové | 150 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka |
Hovädzie mäso si opláchneme a osolíme. Nakrájame ho na menšie kúsky. Špenát si tiež umyjeme a necháme ho spariť na panvičke s olivovým olejom a cesnakom, soľou a korením. Mäso dáme piecť do pekáča, podlejeme vodou. Na 180 °C pečieme cca 45 – 60 min. Gnocchi vložíme do vriacej osolenej vody a necháme ich povariť, než vyplávajú všetky na povrch.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 80.607 Kj
| Bielkoviny | 0.57 g |
| Sacharidy | 1.61 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.01 g |
| Tuky | 1.14 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.89 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
| Vláknina | 0.03 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- Vajcia a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





