Šalát z čínskej kapusty s tofu
Ingrediencie na 1 porciu
| Cukor biely | 1 g | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Uhorka kyslá | 2 kusy | |
| Kápia | 50 g | |
| Syr tofu | 100 g | |
| Šampiňóny čerstvé | 30 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Ocot | 20 ml | |
| Omáčka sójová | 20 g | |
| Kapusta čínska | 250 g | |
| Zázvor mletý | 1 štipka |
Kapustu si nakrájame na slabé rezance, ochutíme štipkou soli a zamiešame. Pridáme kapie, uhorku, šampiňóny. Syr si nakrájame na kocky. Všetky ingrediencie dôkladne premiešame spolu s marinádou, ktorú si pripravíme zo sójovej omáčky, octu, oleja, trošky cukru a štipky mletého zázvoru. Podľa chuti dosolíme.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 142.269 Kj
| Bielkoviny | 0.52 g |
| Sacharidy | 4.97 g |
| Sacharidy z cukrov | 1.09 g |
| Tuky | 1.19 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 0.68 g |
ALERGÉNY
- Sójové bôby (sója) a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





