Ryžové rezance s hovädzím mäsom a zeleninou
Ingrediencie na 1 porciu
| Cesnak | 1 strúčik | |
| Olej olivový extra panenský | 5 ml | |
| Cibuľa jarná | 2 kusy | |
| Paprika červená | 1 kus | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Hovädzie mleté | 100 g | |
| Rezance ryžové | 40 g | |
| Mungo klíčky | 50 g |
Mäso si nakrájame na jemné rezančeky, zmiešame ho s cesnakom, štipkou soli a sprudka orestujeme na olivovom oleji (cca 5 minút), potom pridáme nakrájanú zeleninu a premiešame. Rezance si uvaríme podľa návodu. Môžeme podávať zmiešané alebo na kopček rezancov dať pripravenú zmes.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 243.095 Kj
| Bielkoviny | 2.27 g |
| Sacharidy | 8.11 g |
| Tuky | 4.08 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.65 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.41 g |
| Vláknina | 2.48 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





