Rybia nátierka

Ingrediencie na 1 porciu
| Sardinky v oleji | 30 g | |
| Cibuľa šalotka | 10 kusů | |
| Maslo nátierkové | 10 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka |
Sardinky vyberieme z plechovky a vymiešame s nátierkovým maslom. Osolíme, okoreníme. Pridáme nakrájanú šalotku.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 121.2823 Kj
| Bielkoviny | 0.99 g |
| Sacharidy | 5.03 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
| Tuky | 0.22 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.33 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.22 g |
| Vláknina | 1 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Ryby a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





