Rožok s rybí nátierkou a paprikou
Ingrediencie na 1 porciu
| Sardinky v oleji | 30 g | |
| Cibuľa šalotka | 1 kus | |
| Rožok celozrnný (60g) | 1 kus | |
| Paprika červená | 1 kus | |
| Maslo nátierkové | 10 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka |
Sardinky vyberieme z plechovky a vymiešame s nátierkovým maslom. Osolíme, okoreníme. Pridáme nakrájanú šalotku.
Potom nátierku natrieme na pečivo a podávame s paprikou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 957.1423 Kj
| Bielkoviny | 7.39 g |
| Sacharidy | 42.85 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
| Tuky | 4.96 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.86 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.22 g |
| Vláknina | 8.82 g |
| Vápnik | 0.04 g |
ALERGÉNY
- Ryby a výrobky z nich
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





