Pstruh na hubách
Ingrediencie na 1 porciu
| Olej olivový | 2 ml | |
| Pstruh | 150 g | |
| Rukola | 20 hrsťou | |
| Šampiňóny čerstvé | 50 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Rasca | 2 štipky | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 2 g |
Očistené huby nakrájame na plátky a dáme variť do malého množstva vody, varíme pomaly na miernom ohni. Pstruha si nakrájame na menšie filetky, ochutíme ho korením a sprudka orestujeme na nepriľnavej panvici z oboch strán. Pstruha servírujeme položeného na hubách, pokvapkaného kvapkou citróna. Môžeme podávať so zemiakmi, ryžou, pečivom či iba zeleninovým šalátom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 109.797 Kj
| Bielkoviny | 0.43 g |
| Sacharidy | 0.31 g |
| Tuky | 1.17 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 0.16 g |
ALERGÉNY
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





