Pečený pstruh s cesnakom na masle
Ingrediencie na 1 porciu
| Múka polohrubá | 3 g | |
| Maslo | 5 g | |
| Cesnak | 1 strúčik | |
| Pstruh | 200 g | |
| Soľ | 1 štipka |
Pstruha dôkladne umyjeme a osušíme. Potrieme ho zmesou prelisovaného cesnaku a soli, na povrchu i vnútri. Potom zľahka zaprášime múkou a opražíme na masle z oboch strán.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 80.073 Kj
| Bielkoviny | 0.61 g |
| Sacharidy | 2 g |
| Tuky | 0.94 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.52 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.41 g |
| Vláknina | 0.04 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





