Kuracie prsia so zemiakmi, hráškom a mrkvou
Ingrediencie na 1 porciu
| Mrkva | 1 kus | |
| Hrášok čerstvý | 50 g | |
| Zemiaky bez šupky | 150 g | |
| Kuracie prsia (restované) | 150 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Petržlen vňať | 10 g | |
| Olej repkový | 7 ml |
Mäso osolíme, okoreníme a orestujeme. Olúpané zemiaky a mrkvu nakrájame na kocky, osolíme a dáme variť. Ku koncu varu primiešame hrášok a zlejeme. Podávame s prírodnými kuracími rezňami, ozdobíme petržlenovou vňaťou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 201.196 Kj
| Bielkoviny | 1.38 g |
| Sacharidy | 7.42 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.02 g |
| Tuky | 1.25 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.08 g |
| Vláknina | 4.09 g |
| Gi | 0.15 |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





