Kuracia gorgonzola

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový1 ml
Kuracie prsia (restované)100 g
Šampiňóny čerstvé50 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Smotana na varenie 10 %30 g

Kuracie mäso si ochutíme a sprudka orestujeme na nepriľnavej panvici. Na inej panvici si osmažíme na tenké plátky nakrájané a očistené šampiňóny, ktoré po chvíľke restovania zalejeme smotanou, dochutíme. Na tanieri prelejeme mäso omáčkou. Podávame s rôznymi druhmi príloh a zeleninovými kombináciami.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 50.446 Kj

Bielkoviny0.32 g
Sacharidy0.1 g
Tuky1.13 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.96 g
Vláknina0.05 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.