Králik s feniklovým šalátom
Ingrediencie na 1 porciu
| Olej olivový | 2 ml | |
| Mäso králičie | 150 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Fenikel | 150 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 5 g |
Mäso opečieme na panvici. Dochutiť možno bylinkami, cesnakom, korením. Fenikel nakrájajte na jemné plátky, pokvapkajte citrónovou šťavou, osoľte, pridajte olej. Zamiešajte a dajte uležať do chladničky. Mäso podávajte so šalátom a zemiakmi.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 44.948 Kj
| Bielkoviny | 0.24 g |
| Sacharidy | 0.03 g |
| Tuky | 1.02 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





