Hovädzie na hubách
Ingrediencie na 1 porciu
| Cibuľa | 1 kus | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Rasca | 2 štipky | |
| Voda | 1 pohár | |
| Huby čerstvé | 80 g | |
| Bobkový list | 2 kusy | |
| Korenie nové | 1 lyžička | |
| Olej kokosový | 7 ml | |
| Hovädzia sviečková | 90 g |
Cibuľu nakrájanú najemno opražíme v hrnci, pridáme nakrájané mäso. Spoločne chvíľku restujeme a potom podlejeme vodou, cca 2dlc, v prípade potreby v priebehu dusenia ešte podlejeme. Pridáme korenie, cca po 30 minútach pridáme čerstvé nakrájané huby (ak máte iba sušené, vopred je namočte). Dusíme ďalších 30 minút a potom dochutíme citrónom a tymianom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 312.051 Kj
| Bielkoviny | 1.38 g |
| Sacharidy | 10.5 g |
| Tuky | 1.45 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.94 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.1 g |
| Vláknina | 3 g |
ALERGÉNY
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





