
Cuketová omeleta

Nízkokalorická cuketa je vhodná pre ľudí, ktorí dietujú a diabetikov, keďže vďaka obsahuje vlákniny podporuje trávenie. Pre tento...

Cícerové placky

Cícer je strukovina, ktorú môžete poznať aj pod názvom „rímsky hrach“. Je zdraviu prospešná a naviac neobsahuje lepok, takže je vhodná aj pri bezlepkovej...

Banánovo-karobová krupica

Do dostatočne veľkej nádoby nalejte 800 ml studenej vody a metličkou v nej rozmiešajte jemnú kukuričnú krupicu tak, aby sa nevytvorili hrudky. Priveďte do...

Seitanová čína

Seitanová čína je ideálnym receptom pre všetkých, ktorí si chcú pochutnať na orientálnom recepte a nahradiť mäso rastlinnou...

Tofu na divoko

Tofu je obľúbenou náhradou mäsa u vegetariánov a vegánov. Vyrába sa zo sóji podobne ako napríklad syr a je možné ho...

Rizoto s cuketou a hlivou

Pripravte si zeleninu a hlivu ustricová. Cibuľu ošúpte a nakrájajte na malé kúsky, mladú cuketu umyte (šúpať ju nemusíte) a nakrájajte na menšie kocky. Očistenú hlivu nakrájajte...