Omeleta z hlivy
Ingrediencie na 1 porciu
| Hliva ustricová | 80 g | |
| Hrášok čerstvý | 40 g | |
| Vajce | 2 kusy | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Kapara | 20 g | |
| Maslo ghee | 11 g |
Na panvici si rozohrejte ghee, na ktorom následne cca 5 minút opekajte na menšie kúsky pokrájanú hlivu. Prisypte hrášok a zalejte ušľahaným ochuteným vajíčkom. Chvíľku nechajte pod pokrievkou piecť. Servírujte s pokrájanými kaparmi a celozrnným pečivom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 376.764 Kj
| Bielkoviny | 6.54 g |
| Sacharidy | 1.16 g |
| Tuky | 6.48 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 2.17 g |
| Cholesterol | 0.23 g |
| Vláknina | 0.06 g |
| Sodík | 0.07 g |
| Vápnik | 0.03 g |
| Gi | 0.15 |
ALERGÉNY
- Vajcia a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





