Kuracia gorgonzola
Ingrediencie na 1 porciu
| Olej olivový | 1 ml | |
| Kuracie prsia (restované) | 100 g | |
| Šampiňóny čerstvé | 50 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Smotana na varenie 10 % | 30 g |
Kuracie mäso si ochutíme a sprudka orestujeme na nepriľnavej panvici. Na inej panvici si osmažíme na tenké plátky nakrájané a očistené šampiňóny, ktoré po chvíľke restovania zalejeme smotanou, dochutíme. Na tanieri prelejeme mäso omáčkou. Podávame s rôznymi druhmi príloh a zeleninovými kombináciami.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 50.446 Kj
| Bielkoviny | 0.32 g |
| Sacharidy | 0.1 g |
| Tuky | 1.13 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.96 g |
| Vláknina | 0.05 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





