Kapor na paprike s jogurtom
Ingrediencie na 1 porciu
| Cibuľa | 1 kus | |
| Maslo | 5 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Rajčina | 2 kusy | |
| Korenie paprika mletá | 2 štipky | |
| Jogurt sedliacky 3,5 % tuku | 30 g | |
| Kapor dusený | 150 g |
Cibuľu si nakrájame na jemno a speníme ju na rozohriatej panvici, zasypeme červenou paprikou a zalejeme horúcou vodou. Pridáme osoleného kapra, paradajkový pretlak a dusíme domäkka. Kapra vyberieme a do omáčky vmiešame jogurt a dochutíme. Na tanieri kapra prelejeme omáčkou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 333.794 Kj
| Bielkoviny | 2.19 g |
| Sacharidy | 13.05 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.04 g |
| Tuky | 1.46 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.54 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
| Vláknina | 5 g |
| Vápnik | 1 g |
| Gi | 35 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





