Restovaná zelenina
Ingrediencie na 1 porciu
| Cibuľa | 1 kus | |
| Rajčiny sušené | 100 g | |
| Bazalka čerstvá | 1 hrsť | |
| Paprika červená | 1 kus | |
| Cuketa | 0.5 kus | |
| Zeler stopkový | 1 kus |
Zo stopkového zeleru odstránime vlákna. Väčšiu stopku olúpeme. Všetku umytú a očistenú zeleninu nakrájame na rôzne tvary. Zeleninu restujeme na rozpálenej panvici s vodou asi 2 minúty. Nakoniec dochutíme čerstvou bazalkou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 403.851 Kj
| Bielkoviny | 3.43 g |
| Sacharidy | 17.3 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.02 g |
| Tuky | 3.63 g |
| Vláknina | 6.18 g |
ALERGÉNY
- Zeler a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





