Panenka s bylinkovou krustou
Ingrediencie na 1 porciu
| Maslo | 10 g | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Bravčová panenka | 100 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Petržlen vňať | 10 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 3 g | |
| Mäta bylinka | 10 g | |
| Citrónová kôra čerstvá | 3 g |
Panenku nakrájame na plátky a krátko orestujeme po oboch stranách. Nasekáme bylinky a vmiešame ich spoločne so šťavou a kôrou z citróna, soľou a korením do masla. Vymiešame krém, ktorý necháme na horúcom mäse rozpustiť. Podávame s ryžou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 95.581 Kj
| Bielkoviny | 0.39 g |
| Sacharidy | 0.92 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
| Tuky | 1.89 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.4 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
| Vláknina | 0.08 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





