Šalát s morčacím mäsom
Ingrediencie na 1 porciu
| Olej olivový | 10 ml | |
| Šalát ľadový | 50 g | |
| Hruška | 100 g | |
| Orechy vlašské | 0.5 hrsť | |
| Polníček | 50 g | |
| Mäso morčacie restované | 100 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 5 g | |
| Syr parmezán strúhaný | 10 g | |
| Šalát lollo rosso | 50 g |
Mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a orestujeme dozlata na kvapke oleja. Hrušky nakrájame na plátky, šaláty umyjeme a natrháme. Vložíme do misky, pridáme mäso, orechy i parmezán. Dochutíme olivovým olejom, soľou, čiernym korením a bylinkami podľa chuti.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 354.41 Kj
| Bielkoviny | 2.65 g |
| Sacharidy | 1.19 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.14 g |
| Tuky | 7.3 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 0.64 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Gi | 38 |
ALERGÉNY
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





