Jahňacie s reďkovkami a šalátom
Ingrediencie na 1 porciu
| Bazalka čerstvá | 1 hrsť | |
| Olej olivový | 10 ml | |
| Reďkovky | 100 g | |
| Cibuľa jarná | 1 kus | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Fenikel | 150 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 5 g | |
| Jahňacie kotlety | 100 g |
Jahňacie mäso osolíme, okoreníme a orestujeme na troche oleja z oboch strán dozlata. Pridáme jarnú cibuľku, fenikel nakrájaný na plátky a taktiež krátko orestujeme. Reďkovky nakrájame na plátky, preložíme na tanier spoločne so zeleninou a mäsom. Pokvapkáme limetkou a podávame so zemiakmi v šupke a pohárom vody.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 99.542 Kj
| Bielkoviny | 1.02 g |
| Sacharidy | 1.1 g |
| Tuky | 1.39 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 0.5 g |
| Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





