Rímsky šalát s kuracím mäsom a šunkou
Ingrediencie na 1 porciu
| Horčica plnotučná | 5 g | |
| Cesnak | 1 strúčik | |
| Šunka kuracia 96 % | 20 g | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Rajčiny cherry | 2 hrsti | |
| Kuracie prsia (restované) | 100 g | |
| Paprika žltá | 1 kus | |
| Špenát čerstvý | 50 g | |
| Šalát rímsky | 100 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Ocot balzamikový | 20 g |
V osolenej vode uvaríte kuracie prso. Zeleninu, kuracie mäso aj šunku nakrájajte a premiešajte. Pridajte dresing z oleja, octu, horčice, cesnaku a soli.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 232.98 Kj
| Bielkoviny | 2.88 g |
| Sacharidy | 9.56 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.05 g |
| Tuky | 1.52 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.89 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
| Vláknina | 3.05 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Horčica a výrobky z nej
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





