Talianska praženica
Ingrediencie na 1 porciu
| Vajce | 2 kusy | |
| Rajčiny cherry | 1 hrsť | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Syr parmezán | 15 g |
Vajcia ušľahajte a zmiešajte s parmezánom a korením, opečte na kúsočku masla.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 424.634 Kj
| Bielkoviny | 7.54 g |
| Sacharidy | 4.5 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.03 g |
| Tuky | 5.9 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.71 g |
| Cholesterol | 0.21 g |
| Vláknina | 1 g |
| Sodík | 0.07 g |
| Vápnik | 0.03 g |
ALERGÉNY
- Vajcia a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





