Vajíčková nátierka
Ingrediencie na 1 porciu
| Horčica plnotučná | 1 g | |
| Vajce | 1 kus | |
| Cibuľa jarná | 1 kus | |
| Maslo nátierkové | 10 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka |
Vajcia uvaríme natvrdo. Potom ich necháme úplne vychladnúť. Na jemnom strúhadle nastrúhame. Pridáme nátierkové maslo, jarnú cibuľku, soľ, korenie, horčicu.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 380.8903 Kj
| Bielkoviny | 6.75 g |
| Sacharidy | 1.58 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.11 g |
| Tuky | 5.57 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.88 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.22 g |
| Cholesterol | 0.2 g |
| Vláknina | 0.32 g |
| Sodík | 0.08 g |
| Vápnik | 0.03 g |
ALERGÉNY
- Horčica a výrobky z nej
- Vajcia a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





