Reďkovková nátierka s pečivom
Ingrediencie na 1 porciu
| Reďkovky | 50 g | |
| Cibuľa jarná | 1 kus | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Žervé klasik | 50 g |
Reďkovky nastrúhame na jemnom strúhadle, primiešame jarnú cibuľku nakrájanú nadrobno, žervé, soľ a korenie. Natrieme na viaczrnný chlieb a podávame ozdobené cibuľkou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 44.243 Kj
| Bielkoviny | 0.57 g |
| Sacharidy | 1.09 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.04 g |
| Tuky | 0.21 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.09 g |
| Vláknina | 0.34 g |
| Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





