Vietnamské kuracie rezance
Ingrediencie na 1 porciu
| Cibuľa | 1 kus | |
| Mrkva | 1 kus | |
| Olej olivový | 10 ml | |
| Kuracie prsia (restované) | 100 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Rezance ryžové | 60 g | |
| Korenie kari | 3 štipky | |
| Omáčka sójová | 20 g | |
| Kapusta čínska | 250 g |
Mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a sprudka opečieme po všetkých stranách. Rezance uvaríme podľa návodu a osmažíme v panvici s výpekom z mäsa, pridáme mäso, nastrúhanú mrkvu na hrubom strúhadle a opäť trochu opečieme. Na záver vmiešame najemno nakrájanú kapustu, okoreníme, osolíme a pridáme cca lyžicu sójovej omáčky a opäť prehrejeme.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 400.902 Kj
| Bielkoviny | 2.46 g |
| Sacharidy | 17.15 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.01 g |
| Tuky | 1.61 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 7.02 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Sójové bôby (sója) a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





