Losos s bylinkovým maslom

Doba prípravy: 30 min. | autor:

Losos s bylinkovým maslom

Losos s bylinkovým maslom

Delikátny, výživný, jednoduchý na prípravu- losos je fantastická ryba, z ktorej jednoducho vykúzlite rýchlu večeru či slávnostnú hostinu. Losos sa stal jednou z najobľúbenejších rýb, ktoré sa u nás jedia. Žiadne kosti, výborná chuť a jednoduchá úprava z neho robia rybu, ktorá skutočne stojí za to!

 

Rybu očistite a dajte do rúry, pokvapkajte citrónom, osoľte a podlejte kvapkou oleja. Počas pečenia rybu občas podlievajte.

 

Maslo nechajte zmäknúť, zmiešajte s nasekanými bylinkami, citrónovou šťavou a soľou.

Na tanieri dajte na rybu lyžičku masla a nechajte rozpustiť. K rybe sa perfektne hodia varené zemiaky, zeleninová obloha alebo čerstvé žitné pečivo.

Ingrediencie - 2 porcie

40 g Maslo
30 g Tymian
400 g Losos steak
2 štipky Soľ
30 g Petržlenová vňať
20 g Citrónová šťava čerstvá
8 ml Olej repkový

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.