Francúzsky toast s ovocím
Ingrediencie na 1 porciu
| Mlieko polotučné | 15 ml | |
| Jablko | 100 g | |
| Vajce | 1 kus | |
| Chlieb celozrnný pšenično-ražný (50g) | 2 krajce | |
| Med včelí (7g) | 1 lyžička | |
| Škorica | 8 g | 
Mlieko, vajce a škoricu ušľaháme v hlbokom tanieri. Chlieb obalíme v zmesi, necháme ho nasiaknuť vajíčkom. Potom ho z oboch strán opečieme na panvici. Podávame ozdobený ovocím, jogurtom, alebo arašidovým maslom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 934.287 Kj
| Bielkoviny | 10.06 g | 
| Sacharidy | 31.31 g | 
| Sacharidy z cukrov | 0.05 g | 
| Tuky | 6.08 g | 
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.56 g | 
| Cholesterol | 0.2 g | 
| Vláknina | 4.88 g | 
| Sodík | 0.28 g | 
| Vápnik | 0.05 g | 
| Gi | 143.15 | 
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Vajcia a výrobky z nich
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





