Figový šalát
Ingrediencie na 1 porciu
| Olej olivový extra panenský | 5 ml | |
| Med včelí (7g) | 2 lyžičky | |
| Orechy vlašské | 0.5 hrsť | |
| Polníček | 100 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Syr kozí čerstvý | 50 g | |
| Citrónová šťáva čerstvá | 10 g | |
| Figy čerstvé | 250 g |
Šalát natrháme a rozprestrieme na tanier, navrch pridáme kozí syr, figy, ktoré nakrájame na menšie kúsky a orechy.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 437.297 Kj
| Bielkoviny | 2.19 g |
| Sacharidy | 6.92 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
| Tuky | 7.12 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.6 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
| Vláknina | 0.64 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Vápnik | 0.02 g |
| Gi | 65 |
ALERGÉNY
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





