Kuracie mäso so zemiakmi
Ingrediencie na 1 porciu
| Zemiaky | 200 g | |
| Kuracie prsia (restované) | 120 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Rajčina | 2 kusy | |
| Olej slnečnicový | 1 lyžica |
Kurací prsný rezeň umyjeme, nasolíme a naklepeme na tenký plátok. Potom ho opražíme na troche oleja. Zemiaky nakrájame na plátky, osolíme a vložíme na plech, pečieme na 180 °C počas 60 min. Paradajky opláchneme a vytvoríme mini prílohu.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 360.572 Kj
| Bielkoviny | 1.25 g |
| Sacharidy | 4.21 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.01 g |
| Tuky | 0.26 g |
| Vláknina | 2.02 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





