Pečené zemiaky v jogurte
Ingrediencie na 1 porciu
| Zemiaky v šupke | 120 g | |
| Bazalka čerstvá | 1 hrsť | |
| Olej olivový extra panenský | 8 ml | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Jogurt sedliacky 3,5 % tuku | 100 g |
Zemiaky nakrájajte na jemné plátky. Biely jogurt zmiešajte s ľubovoľným korením či bylinkami a lyžicou oleja. Zemiaky zmiešajte s jogurtom a dajte piecť do predhriatej rúry. Pečte, kým zemiaky nebudú mäkké.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 50.613 Kj
| Bielkoviny | 0.37 g |
| Sacharidy | 0.23 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.09 g |
| Tuky | 1.01 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.62 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
| Vláknina | 0.18 g |
| Vápnik | 1 g |
| Gi | 35 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





