Cuketová nátierka
Ingrediencie na 1 porciu
| Olej olivový | 15 ml | |
| Cibuľa šalotka | 1 kus | |
| Cuketa | 0.5 kus | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Fenikel | 20 g | |
| Horčica dijonská | 7 g | |
| Syr Ricotta | 50 g |
Cuketu nakrájajte na malé kocky. Rozprestrite na papier na pečenie, pokvapkajte olivovým olejom a dajte na 20 minút piecť do predhriatej rúry na 230 °C. Po vychladnutí zmixujeme dohladka so všetkými zvyšnými ingredienciami. Podávajte s celozrnným či žitným pečivom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 225.657 Kj
| Bielkoviny | 1.92 g |
| Sacharidy | 8.12 g |
| Tuky | 1.56 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 2 g |
ALERGÉNY
- Horčica a výrobky z nej
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





