Reďkovková praženica
Ingrediencie na 1 porciu
| Cibuľa | 0.5 kus | |
| Reďkovky | 250 g | |
| Vajce | 2 kusy | |
| Pažítka | 0.5 hrsť | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Rasca | 1 štipka | |
| Olej repkový | 4 ml |
Reďkovky si nakrájate na polovice a následne na polovičné kolieska. Na rozpálenej panvici si orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu, pridajte reďkovky a chvíľu restujte tak, aby reďkovky zmäkli. Ochuťte soľou, korením, rascou a pažítkou. Prilejte ušľahané vajcia a opekajte, kým vajcia nebudú mať vami obľúbenú konzistenciu.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 611.541 Kj
| Bielkoviny | 7.5 g |
| Sacharidy | 10.23 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.02 g |
| Tuky | 6.73 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 1.62 g |
| Cholesterol | 0.2 g |
| Vláknina | 3.25 g |
| Sodík | 0.07 g |
| Vápnik | 0.03 g |
| Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Vajcia a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





