Morčacie rezančeky s restovanými paradajkami
Ingrediencie na 1 porciu
| Cibuľa | 0.5 kus | |
| Rajčiny cherry | 2 hrsti | |
| Špenát čerstvý | 100 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Mäso morčacie | 150 g | |
| Olej kokosový | 3 ml |
Morčacie mäso si nakrájame na tenké rezance, osolíme, okoreníme a na troche oleja orestujeme dozlata. Mäso vyberieme z panvice a na výpeku orestujeme najemno nakrájanú cibuľu, potom ju vyberieme a sparíme špenát. Po špenáte restujeme na panvici paradajky, nakoniec všetko zmiešame a chvíľku spoločne prehrejeme.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 314.113 Kj
| Bielkoviny | 2.24 g |
| Sacharidy | 13.03 g |
| Tuky | 1.48 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.9 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.1 g |
| Vláknina | 4.02 g |
ALERGÉNY
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





