Morčacie mäso na mandliach
Ingrediencie na 1 porciu
| Mozzarella | 50 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka | |
| Mäso morčacie | 120 g | |
| Lučina | 50 g | |
| Mandle lúpané plátky | 15 g | |
| Korenie grilovacie | 1 štipka |
Morčacie rezne si nakrájame na menšie kúsky, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme, potom natrieme Lučinou, okoreníme, poukladáme plátky mozarelly a plátky údených mandlí. Každý plátok prehneme na pol a prepichneme špáradlom, aby nám vznikla kapsa. Naukladáme do zapekacej misky a posypeme zvyškom mandlí a dáme zapiecť v predhriatej rúre na 230 °C a pečieme po dobu cca 30 – 40 minút.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 82.005 Kj
| Bielkoviny | 1.16 g |
| Sacharidy | 0.93 g |
| Tuky | 1.21 g |
| Vláknina | 0.14 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





