Morčacie mäso na indický spôsob
Ingrediencie na 1 porciu
| Olej olivový | 2 ml | |
| Cibuľa jarná | 1 kus | |
| Paprika červená | 1 kus | |
| Paprika žltá | 1 kus | |
| Mäso morčacie restované | 115 g | |
| Korenie kari | 1 štipka |
Mäso nakrájajte na tenké plátky, alebo rozdeľte vidličkou na zväzky vlákien. Rúru predhrejte na najvyššie stupne. Zeleninu nakrájajte na prúžky. Mäso rozložte na plech, poprášte karí korením a pokvapkajte olejom. Prisypte zeleninu. Spoločne pečte asi 8 minút. Počas pečenia raz premiešajte. Podávajte s celozrnným pita chlebom a zeleninovým šalátom.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 274.988 Kj
| Bielkoviny | 2.89 g |
| Sacharidy | 10.62 g |
| Tuky | 4.35 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 4.31 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





