Červené fazuľky, tekvica, cibuľka, šunka
Ingrediencie na 1 porciu
| Cibuľa | 0.5 kus | |
| Šunka kuracia 96 % | 3 g | |
| Fazuľa | 100 g | |
| Olej olivový | 5 ml | |
| Tekvica Hokkaido (po tepelnej úprave) | 200 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka |
Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľku. Tekvicu si olúpeme a nakrájame na menšie kúsky, potom vložíme na panvicu spoločne s fazuľkami. Nakoniec vložíme šunku na kocky. Dochutíme soľou a čiernym korením.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 240.55 Kj
| Bielkoviny | 1.44 g |
| Sacharidy | 9.67 g |
| Tuky | 1.28 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 3.08 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





