Steak so zemiakovou kašou s tekvicou Hokkaido
Ingrediencie na 1 porciu
| Zemiaky bez šupky | 100 g | |
| Kuracie mäso | 200 g | |
| Tekvica Hokkaido (po tepelnej úprave) | 100 g | |
| Soľ | 1 štipka |
Kuracie mäso si umyjeme, naklepeme a osolíme. Vložíme na rozpálenú panvicu s olejom. Opečieme z oboch strán. Možno použiť na ochutenie bylinky. Uvaríme zemiaky, ktoré zmixujeme alebo pomliaždime. Tekvicu olúpeme, nakrájame ju na menšie kúsky a uvaríme vo vode do zmäknutia, potom ju vložíme do kaše a opäť mixujeme.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 9.002 Kj
| Bielkoviny | 0.16 g |
| Sacharidy | 0.22 g |
| Tuky | 0.07 g |
| Vláknina | 0.04 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





