Šalát z červenej repy
Ingrediencie na 1 porciu
| Olej olivový | 2 ml | |
| Cvikla | 150 g | |
| Chren | 5 g | |
| Soľ | 1 štipka | |
| Čierne korenie | 1 štipka |
Repu očistíme kefkou a dáme ju na 45 minút variť. Potom ju necháme vychladnúť a nastrúhame ju na hrubom strúhadle. Je možné nastrúhať aj trochu chrenu. Dochutíme olivovým olejom, octom, soľou a korením.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 43.921 Kj
| Bielkoviny | 0.04 g |
| Sacharidy | 0.28 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.08 g |
| Tuky | 1 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
| Vláknina | 0.06 g |
| Sodík | 0.01 g |
| Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





