Batatové hranolčeky
Ingrediencie na 1 porciu
| Soľ | 1 štipka | |
| Korenie paprika mletá | 1 štipka | |
| Korenie kari | 1 štipka | |
| Olej kokosový | 1 ml | |
| Zemiaky batáty pečené | 120 g |
Bataty olúpeme, nakrájame na hranolčeky, zmiešame v miske s kvapkou oleja a korením a dáme piecť do predhriatej rúry na 220 °C po dobu 25 – 30 minút, aby boli hranolčeky pekne chrumkavé.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 73.9563 Kj
| Bielkoviny | 0.11 g |
| Sacharidy | 0.83 g |
| Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
| Tuky | 1.1 g |
| Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.9 g |
| Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.1 g |
| Vláknina | 0.03 g |
| Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT





