
Červená šošovica s údeným tofu

Obmena klasickej zelenej šošovice, ktorú určite všetci poznáte. Ak ste do svojej kuchyne zatiaľ červenú šošovicu nepustili, je načase to...

Vegánsky segedínsky guľáš

Už ste niekoľkokrát narazili v obchode na tempeh, ale nekúpili ste ho, pretože ste nevedeli čo s ním? A čo to vlastne tempeh je? Tempeh sú...

Batatový krém so zeleninou

Všimli ste si v supermarketoch tie divné veľké načervenané zemiaky? Ak už ste sa s nimi niekedy stretli, tak určite viete, že majú žiarivo...
Raw boršč
Polovicu repy, jednu časť mrkvy, paradajky a pomaranč zmixujte s vodou v mixéri. Kapustu nastrúhajte na rezance, petržlen, zeler a pažítku pokrájajte na kocky....
Raw paradajková polievka
Všetky ingrediencie zmixujte a následne prehrejte max na 40 °C. Nemixujte úplne dohladka, je lepšie nechať v polievke trochu kúsky.

Sojo knedlo zelo

Cibuľku nakrájajte najemno a orestujte na panvici, po chvíli pridajte na rezance nakrájanú kapustu, priklopte pokrievkou a cca 10 minút...