
Pečená ovsená kaša

Ovsené vločky sú skvelým zdrojom vlákniny a taktiež minerálnych látok. Podobne ako ovsené otruby sa tak môžu stať chutnými...

Thajské rizoto

Rizoto na thajský spôsob vás okúzli svojou pikantnosťou. Chilli obsahuje štipľavý alkaloid kapsaicin, ktorý pôsobí analgeticky...

Cícer s baklažánom v paradajkovej omáčke

Cícer je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín, preto sa výborne hodí do vegánskeho jedálnička. V kuchyni má navyše naozaj...

Krevetové rizoto

Občas nezaškodí zaradiť do svojho jedálnička morské plody. Sú bohaté na omega-3 mastné kyseliny, ktoré majú dôležitú...

Karfiol s chilli a rozmarínom

Karfiol obsahuje významné množstvo vitamínov, najmä vitamín C a tiež minerálne látky, preto je rozhodne dobré zaradiť ho do...
Cuketová nátierka
Cuketu nakrájajte na malé kocky. Rozprestrite na papier na pečenie, pokvapkajte olivovým olejom a dajte na 20 minút piecť do predhriatej rúry na 230 °C. Po...