Ingrediencie
Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177
Korenie paprika mletá
Chilli paprička
Syr balkánsky
Balkánsky syr sa vyrába prevažne z kravského mlieka. Výnimočne sa však k jeho výrobe využíva i kozie alebo ovčie mlieko. Obsahuje okolo 7 % soli a viac ako 40 % tuku.
Kuskus varený
Ocot balzamikový
Cibuľa jarná
Jarná cibuľka je jedna z odrôd klasickej cibule, a preto má podobné účinky a vlastnosti. Obsahuje najmä vitamín C, vitamíny skupiny B a provitamín A. Nechýba jej ani železo, draslík,...
Losos údený
Olivy zelené
Ovsené vločky
Ovsené vločky z výživového hľadiska patria medzi zložené sacharidy, rastlinné bielkoviny a nenasýtené mastné kyseliny. Obsahujú vitamíny B1, B6 a E. Z minerálnych látok dominuje...
Broskyňa (145g)
Syr eidam 30 % tuku
Voda
Čistá voda by mala byť číra, bez chuti a bez zápachu.