Ingrediencie


Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177

Korenie paprika mletá

Chilli paprička

Syr balkánsky

Balkánsky syr sa vyrába prevažne z kravského mlieka. Výnimočne sa však k jeho výrobe využíva i kozie alebo ovčie mlieko. Obsahuje okolo 7 % soli a viac ako 40 % tuku.

Kuskus varený

Ocot balzamikový

Cibuľa jarná

Jarná cibuľka je jedna z odrôd klasickej cibule, a preto má podobné účinky a vlastnosti. Obsahuje najmä vitamín C, vitamíny skupiny B a provitamín A. Nechýba jej ani železo, draslík,...

Losos údený

Olivy zelené

Ovsené vločky

Ovsené vločky z výživového hľadiska patria medzi zložené sacharidy, rastlinné bielkoviny a nenasýtené mastné kyseliny. Obsahujú vitamíny B1, B6 a E. Z minerálnych látok dominuje...

Broskyňa (145g)

Syr eidam 30 % tuku

Voda

Čistá voda by mala byť číra, bez chuti a bez zápachu.

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.