Ingrediencie
Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177
Olomoucké tvarôžky
Olomoucké tvarôžky predstavujú zrejúci syr, ktorý vyniká hlavne svojím vysokým obsahom bielkovín a nízkym obsahom tuku. Je v nich však i veľké množstvo soli. Základnou zložkou pre...
Cottage
Cottage je prírodný nezrejúci syr v smotane. Obsahuje len tvaroh, smotanu a soľ.
Mäso bravčové chudé
Chudé bravčové mäso je bohaté na bielkoviny, draslík a vitamíny skupiny B.
Rybie filé
Rybie filé sa zvyčajne vyrába z menej tučných druhov rýb. Jedná sa napríklad o tresku, šťukozubca, pangasius a podobne. Niekedy sa tieto druhy rýb vo filé i kombinujú.
Makrela pečená
Makrela je dravá morská ryba. Pečená makrela je bohatá predovšetkým na bielkoviny, ale nájde sa v nej aj pomerne veľké množstvo zdravých tukov.
Kuracie stehno
Šošovica varená
Šošovica má hneď po sójových bôboch a konope tretí najvyšší obsah bielkovín zo všetkých rastlín. Skladá sa približne z 26 % bielkovín. Ďalej obsahuje minerálne látky (hlavne...
Tuniak vo vlastnej šťave
Ocot
Ocot sa vyrába alkoholickým kvasením a obsahuje kyselinu octovú.
Jogurt sedliacky 3,5 % tuku
Sedliacky jogurt obsahuje mlieko, mliečne bielkoviny a jogurtovú kultúru. Okrem toho sa skladá aj z probiotickej kultúry (Bifidobacterium lactis BB-12 a Lactobacillus acidophilus LA-5).
Zemiaky v šupke
Mäso morčacie
Morčacie mäso obsahuje mnoho kvalitných bielkovín a len minimálne množstvo tuku. Nachádzajú sa v ňom tiež vitamíny skupiny B, zinok, vápnik, železo a ďalšie zdraviu prospešné látky.