Zemiakový šalát so špargľou a rukolou

Doba prípravy: 60 min. | autor:

Zemiakový šalát so špargľou a rukolou

Zemiakový šalát so špargľou a rukolou

Zemiaky dôkladne umyte a uvarte. Špargľu očistite, olúpte a odkrojte od spodnej časti stonky, ktorá môže byť drevnatá. Pokrájajte ho na kúsky a dajte variť do vody s cukrom tak, aby sa uvaril na skus. Maximálne 7 minút. Potom ho vyberte z vody, nechajte ho odkvapkať a vychladnúť. Pripravte si dresing. Špargľu spolu so zemiakmi naložíme do dressingu a necháme hodinku odležať v chladničke. Na tanier potom dajte rukolu, zemiakovú zmes a všetko posypte pažítkou.

Ingrediencie - 2 porcie

240 g Zemiaky varené v šupke
48 ml Olej olivový extra panenský
10 hrstí Pažítka
100 hrstí Rukola
2 kusy Špargľa zelená
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie
20 g Kapary
2 g Balzamikový ocot
20 g Ančovičky

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.