Treska zapečená s paradajkami

Ingrediencie na 1 porciu

Maslo5 g
Treska pečená120 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Rajčina2 kusy
Petržlen vňať10 g
Citrónová šťáva čerstvá10 g

Tresku osušíme od prebytočnej vody, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a vložíme do zapekacej misy, v ktorej sme si vopred rozohriali malý kúsok masla. Navrch nakladieme na plátky nakrájané paradajky, posypeme petržlenovou vňaťou a dáme zapiecť do rúry predhriatej na 180 °C počas 20 minút.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 133.207 Kj

Bielkoviny1.15 g
Sacharidy4.11 g
Tuky1.11 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.54 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina2 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho
  • Ryby a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.