Treska zapečená s paradajkami
Ingrediencie na 1 porciu
Maslo | 5 g | |
Treska pečená | 120 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Rajčina | 2 kusy | |
Petržlen vňať | 10 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 10 g |
Tresku osušíme od prebytočnej vody, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a vložíme do zapekacej misy, v ktorej sme si vopred rozohriali malý kúsok masla. Navrch nakladieme na plátky nakrájané paradajky, posypeme petržlenovou vňaťou a dáme zapiecť do rúry predhriatej na 180 °C počas 20 minút.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 133.207 Kj
Bielkoviny | 1.15 g |
Sacharidy | 4.11 g |
Tuky | 1.11 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.54 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 2 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT