Treska s kapustou

Doba prípravy: 35 min. | autor:

Treska s kapustou

Treska s kapustou

Tiež vás straší predstava kapustových karbonátkov zo školskej jedálne? Nebojte sa, naučíme vás využívať kapustu do teplých jedál aj studených šalátov. Krehké listy kapusty predstavujú vitamínovú bombu a stačí ich pri tom len chvíľu dusiť alebo variť.

 

Na oleji chvíľu opekajte cibuľu, kým nezmäkne. Pridajte cesnak a opekajte ďalších pár minút. Potom pridajte údenú papriku, nakrájané paradajky, fazuľu, prilejte vývar a celú zmes priveďte k varu. Pridajte kapustu a varte približne 4-5 minút. Nakoniec dochuťte soľou a čiernym korením.

Filety z ryby potrite olejom, osoľte, okoreňte čiernym korením a na rozpálenej panvici na grilovanie opekajte z každej strany približne 3 minúty. Fazuľovú zmes s kapustou rozdeľte do misiek, navrch položte rybie filé a môžete podávať.

 

Vyskúšať môžete aj ďalšie recepty z kapusty.

Ingrediencie - 2 porcie

1 strúčik Cesnak
2 ml Olej olivový
2 kusy Cibuľa červená
100 g Kel hlávkový
300 g Treska obyčajná
2 štipky Soľ
1 kus Paradajka
2 štipky Korenie paprika mletá
400 g Fazule červené konzervované
300 ml Zeleninový vývar

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.