Špenát s hovädzím mäsom a gnocchi

Doba prípravy: 60 min. | autor:

Špenát s hovädzím mäsom a gnocchi

Špenát s hovädzím mäsom a gnocchi

Hovädzie mäso si opláchneme a osolíme. Nakrájame ho na menšie kúsky. Špenát si tiež umyjeme a necháme ho spariť na panvičke s olivovým olejom a cesnakom, soľou a korením. Mäso dáme piecť do pekáča, podlejeme vodou. Na 180 °C pečieme cca 45 - 60 min. Gnocchi vložíme do vriacej osolenej vody a necháme ich povariť, než vyplávajú všetky na povrch.

Ingrediencie - 2 porcie

200 g Hovädzie mäso - zadné
2 strúčiky Cesnak
4 ml Olej olivový
400 g Špenát čerstvý
300 g Gnocchi zemiakové halušky
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.