Sedliacke hovädzie mäso

Doba prípravy: 60 min. | autor:

Sedliacke hovädzie mäso

Sedliacke hovädzie mäso

Cibuľu nakrájame najemno. Mäso nakrájame na rezance. Reďkev olúpeme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Na rozpálenom oleji speníme cibuľu, vložíme mäso, opečieme, pridáme reďkev, soľ, korenie a premiešame. Dusíme domäkka za občasného podlievania vodou. Podávame so zemiakmi.

Ingrediencie - 2 porcie

2 kusy Cibuľa
160 g Hovädzie mäso - zadné
2 štipky Soľ
2 štipky Čierne korenie
4 štipky Korenie paprika mletá
10 ml Olej repkový
400 g Reďkev

front.forum.comments-recipe

Abyste mohli přidat komentáře, musíte se přihlásit. Pokud u nás ještě nemáte účet, zaregistrujte se


Další recepty


Chvilku strpení.
Už to pro vás vaříme.